Currently all orders need to be physically picked up from BAPS Shri Swaminarayan Mandir, Toronto. Pick-up Day and Time: Monday to Saturday - 9am to 10.30am and 4.00pm to 6.00pm

1. What is Swaminarayan Aksharpith inc.?

Answer: Please review the About us page. (https://ca.baps.store/aksharpith-about-us)

2. Is Swaminarayan Aksharpith Inc. affiliated with BAPS Swaminarayan Sanstha?

Answer: Swaminarayan Aksharpith is the publishing wing of BAPS Swaminarayan Sanstha

3. Is Swaminarayan Aksharpith inc. a Non-profit organization?

Answer: Yes, Swaminarayan Aksharpith is Non-profit organization.

4. Who is the inspirer of Swaminarayan Aksharpith inc.?

Answer: Param Pujya Pramukh Swami Maharaj established Swaminarayan Aksharpith Inc. in 1983. However, this concept of sharing information through books, script, and, spreading the knowledge of Swaminarayan Hinduism originally start with Bhagwan Swaminaryan.

1. Does a consumer have to create an account to purchase products on this site?

Answer: No, a consumer may check out as a guest.

2. If I don’t have an account can still get newsletters?

Answer: No, without an account a recurring newsletter cannot be generated.

3. What are the benefits of creating an account?

Answer: consumer can track orders, view purchases, receive newsletters, and will accelerate check out process.

1. Is shipping available across the entire CANADA?

Answer: No. Currently Shipping is not available CANADA-wide.

2. Is Shipping available outside CANADA?

Answer: Currently, this service is unavailable.

1. How curb-side pickup works?

Answer: Once your order is ready for pickup, we will send you email to book pickup date and time.

2. How to pickup your order from BAPS Toronto Mandir?

Answer: Please follow steps given when you book date and time.

3. Pick up Day and Time.

Answer: Monday-Saturday - 9am to 10.30am and 4.00pm to 6.00pm

4. Pick up Instructions.

1. What payment option are accepted?

Answer: We accept all major Credit cards, well as Google Pay, Apple Pay. Amazon pay coming soon.

2. If I have an account will I be able to save my payment information?

Answer: Currently, this feature is not available.

3. Upon a return will my card be automatically refunded?

Answer: The card used to purchase will be refunded upon a confirmed returned product.

1. What is the Ghar mandir pre-order process?

Answer: Ghar Mandirs can be pre-ordered at no cost on the ca.baps.store website. Once you have pre-ordered the Ghar Mandir, a representative from the local center will contact with further details and instructions.

2. What if the location closest to me does not have the mandir I am looking for at this current time?

Answer: Ghar Mandir supplies will be updated per location periodically throughout the year. The local Mandir will be able to update you with current Availability.

3. Can a Ghar mandir be shipped?

Answer: Ghar Mandirs cannot be shipped due to weight and size limitations.

4. Can a consumer Custom build a Ghar mandir?

Answer: No. Ghar Mandirs cannot be Customized.

5. Are murti’s included with Ghar Mandirs?

Answer: Certain Ghar mandirs come with Murtis and differs based on Ghar Mandir Model selected; it would be best to check with local representative before placing an order.

1. Is my Package safe from COVID-19?

Answer: Following information from the World Health Organization, the likelihood of an infected person contaminating commercial goods is low and the risk of catching the virus that causes COVID-19 from a package that has been moved, travelled, and exposed to different conditions and temperatures is also low. Regardless, we are ensuring the cleanliness of the distribution center where Swaminarayan Aksharpith orders are fulfilled. For more information you can visit the CDC website.

2. Will my order pickup (processing/shipping times) be affected by COVID-19?

Answer: Processing times may take a little longer than normal, due to the necessary precautions our team is observing. Although we strive to get your package ready within our estimated time frames.